香港交收網 HkTin

查看: 1564|回復: 1

有意想申請"遊戲王規則問答區"版主

版主

滅鼠會成員

HKT金幣

HkTin兩周年紀念勳章 HkTin一周年紀念勳章 管理團隊認証 Hktin長期支持者

會員:英揚

自我介紹:本人是一位年資有10年嘅遊戲王玩家,對隻GAME有十分認識
喺使用網站資源同時,只要係本人能力可以做到嘅,可以為網站及各位會員盡量提供可行性嘅協助,共同宣傳網站

申請的版區:遊戲王規則問答區

申請的原因:本人對調整公式規則有一定程度嘅清楚及理解,盡一分綿力解答咭片規則上嘅疑難問題,亦曾經喺其他討論區幫助過唔少人解答問題,希望大家喺打DECK及比賽時能夠唔會畀人誤會或縮規,盡量達到喺最公平公正情況下進行遊玩

如何推廣及發展版區:由於本人於平日日間要上班工作(有陣時可能連假期都要返)同比較忙關係,通常要到晚上收工7:30PM回家後先至會在線,現階段只能以口頭互傳型式宣傳本網站及不同版區,希望管理員可以多多包涵

回復

管理員

用心經營、用心聆聽、用心回覆

HKT金幣

HkTin兩周年紀念勳章 HkTin一周年紀念勳章 管理團隊認証 Hktin長期支持者

歡迎申請版主,你的申請已獲得通過

獲得通過的原因:

本人對英揚的印象點評相當正面,英揚隨了是本網的老會員外,亦十分樂於助人
遊戲王規則問答區亦時常看到英揚的足跡,經常回答會員的提問,幫助新手
加上憑藉多年遊戲王經驗,相信能為本網作出一定的貢獻。

因此獲得通過。

香港交收網HKTin是一個互相尊重的地方,亦是一個講求民主的地方。

用心經營細心聆聽認真回覆
回復